EKMEKCI ALEXANDRIUM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 515 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ekmekci Alexandrium. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 8:30 Bij het bestellen stond 45min bezorgtijd na het bestellen stond er 1,5uur. Vind ik erg lang als je ook nog eens 6,- bezorgkosten moet betalen. Gozleme was prima, kapsalon bakje was niet vol en lag laagje vet in het bakje.
29 mrt 2024 om 18:56 Gozleme was heel weinig gevuld en deeg aan de harde kant.
17 mrt 2024 om 20:51 Op tijd bezorgd. En de gozleme was weer heerlijk! Zoals altijd
26 feb 2024 om 15:26 Bestelling was niet compleet. Bij het kinder menu miste de caprisun dit is echter al de 2de keer dat dit gebeurd.
25 feb 2024 om 15:06 Bezorging heeft 2 uur en 20 minuten geduurd. Mijn kapsalon is helemaal koud aangekomen. Nooit meer
25 feb 2024 om 13:40 Ngl duurde twee uur voordat m’n eten er was. Begrijp als het druk is maar geef het aan.
21 feb 2024 om 18:17 Eten is goed. Bezorging altijd een drama.
21 feb 2024 om 17:19 The order arrived way after the time when I was hungry.
19 feb 2024 om 13:07 Heel lekker en bij de bezorging was het eten nog warm! Bedankt. Ik ga zeker vaker bestellen.
13 feb 2024 om 18:45 Producten zijn altijd dagvers, ben blij dat ze ook bezorgen want het is gewoon echt lekker en gezond eten! Ik ben fan!
10 feb 2024 om 19:38 Geweldig
25 jan 2024 om 16:25 De bezorging van thuisbezorgd is ronduit RUK! Dit heeft niks met Ekmekci zelf te maken! Ik kan alleen 90 minuten aangeven, maar het bezorgen heeft 2.5 uur geduurd. Echt bestellen bij Ekmekci zeker WEL maar NOOIT MEER VIA THUISBEZORGD!